Annemarie

Welp

Fotografie

Zwangerschap en newborn

Je bent in verwachting of je vriendin, buurvrouw, nichtje of wie het dan ook van jou is! Als eerste hartstikke leuk en ik wens diegene een prettige zwangerschap. Je wilt graag foto’s van je mooie steeds dikker wordende buik of je wil een fotosessie kado doen aan je zwangere vriendin, nicht of degene die je daarvoor op het oog hebt!
Als fotograaf kan ik dit voor je doen! Ik fotografeer je thuis in alle rust, in een omgeving die voor de gefotografeerde het prettigst is. Na onze kennismaking bespreken we samen wat je graag wilt, misschien heb je al voorbeeldfoto’s en dan gaan we aan de slag.

Misschien wil je graag dat de bevalling wordt vastgelegd middels mooie foto’s die op een integere manier laten zien wat een ongelooflijke prestatie je geleverd hebt! Ook dit kan ik voor jullie doen. Alles wordt vooraf goed besproken en niets gebeurt zonder jullie toestemming! Ik ben fotograaf voor Make a memory en ik vind het hartstikke fijn om ook in een gelukkige omstandigheid foto’s te maken van het “kleine” wonder wat plaats vindt.

Zodra de baby er is kan ik jullie blij maken met mooie babyfoto’s. Foto’s van jullie als gezin, met broer en of zus, met opa en oma, ooms en tantes. Het maken van de babyfoto’s is het handigste twee tot drie weken na de bevalling, omdat jullie kind dan gemakkelijk in een bepaalde houding gelegd kan worden en ze dan nog erg vast slapen. De beste fototijd is na de voeding, zodat hij/zij lekker voldaan daarna kan gaan slapen.

Voor alle duidelijkheid geef ik hier vast aan dat ik baby’s niet fotografeer met allerlei toeters en bellen, zoals bijvoorbeeld een mutsje met konijnen-oren, bloemenkransjes in het haar of wat dan ook, maar puur natuur. Klik hier om inmiddels gemaakte foto’s te bekijken, zodat jullie een indruk hebben hoe ik fotografeer. Uiteraard kunnen jullie doorgeven middels voorbeelden wat jullie zelf in het hoofd hebben!

Wist je dat een fotosessie hartstikke leuk is om kado te doen?

Wist je dat een fotosessie met mij een feestje voor iedereen is? Voor mij is het belangrijk dat iedereen tevreden en met een blij gevoel op de fotosessie terugkijkt!