Annemarie

Welp

Fotografie

PORTRETFOTOGRAFIE

Je kunt je portretfoto gebruiken voor allerlei doeleinden zoals LinkedIn, Twitter, Facebook of eventueel een datingsite. Als profielfoto zien we de meest uiteenlopende foto’s, zoals een vakantiekiekje of een foto gemaakt  op het station, zeg maar “klik-klak-klaar terwijl u wacht”. Deze foto’s zijn in mijn ogen helemaal niet representatief voor wat je wil uitstralen.

Als je de sociale media alleen privé gebruikt, kun je een gewone leuke foto erop zetten, gebruik je LinkedIn als zakelijk netwerk, heb je een bedrijfspagina op facebook en/of  twitter je zakelijk dan wordt het wél belangrijk. Je zakelijke portretfoto is immers het eerste wat mensen van je zien. Daar wil je iets op laten zien, je wilt iets uitstralen

Waar moet een goede zakelijke portretfoto of profielfoto aan voldoen:
– Uw gezicht is prominent en herkenbaar in beeld
– Uw blik is open en vriendelijk
– De kwaliteit van de foto is meer dan goed
– De foto is niet ouder dan een jaar
– De foto straalt je kracht uit
– De foto straalt vertrouwen uit.

Headerfotografie

Een header foto is een panoramafoto die meestal bovenaan staat op de pagina’s van een website. De beeldverhouding is breder dan bij een ‘normale’ foto.

Wat is het nut van een headerfoto?

Je hebt een eigen bedrijf als zzp-er of als zelfstandig professional en je hebt een mooie prikkelende website. Door een goede headerfoto op je website, LinkedIn, Facebook en Twitter account te plaatsen zet je jezelf professioneel neer, je straalt wat uit, waardoor mensen denken, met die man/vrouw neem ik contact op.

De Header foto wordt gemaakt bij je bedrijf of op een mooie locatie in de buurt van je bedrijf. Ik zorg dat zowel de plek als jij mooi op de foto komt te staan. Ik schiet een behoorlijk aantal foto’s waaruit een keuze gemaakt kan worden.

PRIJZEN:

Portretfotografie: €95,00 per uur
Beeldbewerking: €50 per uur. Hierbij dient opgemerkt te worden dat ik geen photoshop toepas, waardoor u opeens geen (lach)rimpels meer heeft of andere kenmerken die bij u horen weg tover!

U kunt ook kiezen voor een minifotoshoot, waarbij je 5 foto’s ontvangt  voor € 75,00.
Duur 30 minuten.

Headerfotografie: € 125,00 per uur
Beeldbewerking: € 50,00 per uur.

Wat ontvangt u bij zowel portret- als headerfoto’s:

  • Digitale foto’s in hoge resolutie op een usb-stick
  • Rechtenvrije foto’s
  • Nabewerking
  • Foto’s zowel in kleur als zwart-wit.

Tarieven zijn exclusief:

  • 21% BTW
  • Reiskosten, de eerste 10 kilometer zijn gratis, daarna € 0,38 per kilometer.

Bruidsfotografie

U gaat trouwen en bent op zoek naar een fotograaf?

Kijk dan eens op https://betaalbaretrouwfoto.nl